Missie, Visie en Kernwaarden

Een duidelijke missie, visie en kernwaarden motiveren, geven focus en verbinden medewerkers, klanten en leveranciers.Missie

Wij voorzien onze klanten van optimale kabeloplossingen die afgestemd zijn op de toepassing en vraag van de klant. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop in alles wat we doen. Onze sterke reputatie op het gebied van kennis en prestaties dragen bij aan duurzame groei en winst. We zijn niet alleen goed voor de zaak, we zijn ook goed om zaken mee te doen. Door de dingen die we doen en de manier waarop we die aanpakken kunnen we laten zien hoe trots we zijn op ons werk.

 

Visie

We zien graag bevestigd door ervaringen van klanten en partnerleveranciers dat wij the best performer zijn, als importeur en distributeur. Kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare open communicatie zorgen voor langdurige verbindingen. Elke dag weer hebben we de kans om onze visie tot leven te brengen in onze acties.

 

Kernwaarden

Kwaliteit en betrouwbaarheid.
Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen.
Kwaliteit zorgt voor effectiviteit, betrouwbaarheid en langdurige relaties. Kwaliteit is de uitstraling die bij ons past.

Verantwoordelijkheid.
Voel je ondernemer binnen de onderneming.
Neem initatief, neem verantwoordelijkheid en neem actie.

Communicatie en samenwerking.
Onze klanten zorgen voor ons brood.
Onze partnerleveranciers maken de broodwinning mogelijk.
Door professionele communicatie in combinatie met langdurige samenwerkingen zorgen we zelf voor een open verbinding.