Over FELTEN Wire & Cable Solutions

Gevestigd in Veldhoven, midden in de Brainport regio. Uitzonderlijke technische kennis gecombineerd met geoptimaliseerde logistieke service.
De slogan ‘Connecting Tomorrow’s Markets’ is gebaseerd op het feit dat FELTEN Wire & Cable Solutions de trends in de markt volgt en luistert naar de wensen van de klanten.
Wat er vandaag niet is kunnen wij ontwerpen en “morgen” leveren.


 

Connecting Tomorrow’s Markets

FELTEN Wire & Cable Solutions BV is opgericht in 2011 als officiële distributeur en partner van meerdere LEONI Kabel productievestigingen.

Voortgekomen uit de LEONI vestigingen is de samenwerking familiair te noemen. Uniek, op basis van intensieve samenwerking, uitzonderlijke technische kennis, concurrerende prijzen en klantgerichte service.

Meerdere van deze LEONI vestigingen zijn in 2021/2022 van naam gewijzigd. De intensieve samenwerking wordt voorgezet onder de merken BizLink, Studer Cables, KERPEN DATACOM en Weinert Industries. FELTEN kiest voor langdurige relaties en constante topkwaliteit.

De productrange richten zich op de marktsegmenten waar kwaliteit essentieel is. Industrie, Marine & Offshore, Defensie, Rolling Stock, Utiliteit en Datacenters.

Klantgerichte service, afgestemd op de wensen van de klant. Van productadvies en ontwerp naar “just-in-time” leveringen op maat.

Voor de groothandelpartners verzorgt FELTEN de productgegevens van de fabrieken via 2ba. Compleet met ETIM classificatie en bijzondere representatieve doorsnede-illustraties. Een team gericht op digitalisering en logistieke service.

Voor de OEM staat het technisch team klaar. Van advies en ontwerp tot kant-en-klare geassembleerde “plug-and-play” oplossingen. Voor dit team geldt: hoe complexer uw toepassing, hoe groter onze uitdaging.

Daag ons uit, Let’s connect!